Metakittrun Economie Coronavirus drijft de economie

Coronavirus drijft de economie

Coronavirus drijft de economie post thumbnail image


Coronavirus is een grote boeman van de afgelopen dagen, maar het is eigenlijk een winst voor Tsjechische bedrijven en zou de sleutel kunnen zijn tot het openen van nieuwe zakelijke kansen. Nadat de situatie is gekalmeerd, kunnen ze in China worden toegepast met hoogwaardige medische materialen. China biedt in de huidige situatie natuurlijk hulp aan lokale bedrijven om de gevolgen van de epidemie zoveel mogelijk te beperken. Bedrijven die rechtstreeks door deze epidemie worden getroffen, kunnen al een aanvraag indienen voor vrijstelling van huur-en socialezekerheidsbijdragen.

obrázek respirátoru
nadat de uitbraak van het coronavirus is verdwenen, kunnen Tsjechische fabrikanten van hoogwaardige beschermende maskers, respiratoren en sluiers heel goed op de Chinese markt solliciteren. Deze medische behoeften ontbreken momenteel. Helaas zijn ze nu duur en onaantrekkelijk voor de Chinese kant op dit moment. Maar het kalmeren van de situatie zou moeten leiden tot een toename van de vraag naar echt hoogwaardige werken die soortgelijke epidemieën zouden voorkomen. Tegelijkertijd wordt verwacht dat de belangstelling voor producten voor een gezonde levensstijl, vitaminen, biologische voedingsmiddelen en granen zal toenemen. Deze producten zijn zeer gewild nadat de epidemie voorbij is en zullen bereid zijn meer geld te betalen voor kwaliteitsproducten dan voor het coronavirus.
China is de 2e grootste importeur voor ons land, maar wat verrassend is, is dat China ook voor ons 17 is. De grootste exportmarkt. De totale uitvoer bedroeg het voorgaande jaar 56,6 miljard CZK. De invoer bedroeg bijna 6160 miljard CZK.
ilustrace viru
verleende bijstand
De GOC verzacht de gevolgen van de epidemie door een aanvraag in te dienen voor verlichting van huur-en socialezekerheidsbijdragen, bijvoorbeeld door de rente te verlagen of betalingen uit te stellen, zoals hierboven vermeld
aanscherping van de Voorwaarden
maar om de activiteiten te hervatten is het voorzien van speciale kamers voor degenen die een temperatuur hebben of regelmatig maskers uitdelen. Ongeacht of het bedrijf verplicht is om het op de juiste manier te veranderen en te gebruiken, is het noodzakelijk om bij de lokale overheid toestemming aan te vragen om alleen te worden verleend als het bedrijf voldoet aan een aantal antivirus

Related Post