Metakittrun Techniek technologie en vrouwen

technologie en vrouwen

technologie en vrouwen post thumbnail image


technologie en andere technische dingen zijn me altijd te boven gegaan. Ik wilde ook niets ingewikkelds thuis omdat ik er niet veel van wist. Hoe vaak duurde het om een nachtkastje of een klein kastje te bestellen? En zelfs als er altijd een plan bij kwam, wist ik er persoonlijk niet echt van. Ik begreep alles wat er in het plan stond, maar de realiteit was dat de praktijk compleet anders was. En het is echt heel ingewikkeld, dus geen wonder dat iemand hiervoor een school nodig heeft.

Ženy a technika? Proč ne?

Maar ik was zo verrast toen mijn moeder op een dag naar me toe kwam en het hele nachtkastje voor me in elkaar zette. En alleen met behulp van 2 schroevendraaiers en een plan net bevestigd aan de tafel. Ik was erg verrast omdat ik dacht dat mijn moeder en sommige machines en technologie en andere soortgelijke dingen helemaal niet bij elkaar zouden passen. Toen vertelde mijn moeder me en bekende dat ze altijd van de techniek had genoten.

Já se v technice nevyznám.

en dit was ook vooral omdat haar eerste vriend een ingenieur was die geïnteresseerd was in tuintechnologie en werd verteld dat hij verschillende machines kon repareren.Ook voor hem was de reparatie van de auto een compleet Speeltje. Mijn moeder verraste me ook toen ze me vertelde dat ze het stuur van de auto of de batterij van de auto kon vervangen. Wiens moeder kon bogen op dit, bijvoorbeeld om te werken als een auto monteur of andere technicus, ik was verrast en blij. Waarschijnlijk niet veel van hen, dus ik bedankte mijn moeder ook meer dankzij dit, en dat doe ik nog steeds. Hoe gaat het, Vrouw? Kunt u zelf de accu vervangen? Of heb je daar hulp bij nodig? Er zijn veel manieren, maar als je van de technologie houdt, waarom? Technologie is voor iedereen die ervan geniet.

Related Post