Metakittrun Levensstijl hoe je je huis schoon kunt houden

hoe je je huis schoon kunt houden

hoe je je huis schoon kunt houden post thumbnail image


Je wilt je huis schoon houden en dingen georganiseerd houden. Aan de andere kant wil je er niet het grootste deel van je tijd aan besteden. We voelen ons beter in een schone omgeving. Als je deze bewezen regels bestudeert, zul je merken dat je huis als een kooi zal zijn. 

Organiseer alles

Laat niet alles aan de kant. Het zal de indruk wekken van anarchie. Haal stijlvolle dozen, manden en organizers en sorteer ze op type.

observeer classificatie per soort

dit punt is zeer nauw verbonden met het vorige punt. Hou dezelfde dingen bij elkaar. Of het nu gaat om een mobiele telefoon oplader, sleutel of een belangrijk contract.

okno

je hebt een heerlijk diner klaar en zet de afwas in de gootsteen. Geef nog eens 10 minuten en was onmiddellijk de afwas. Ga niet weg tot de ochtend. Hetzelfde geldt voor de kruimels op de vloer. Wacht niet tot het nageslacht naar school gaat, maar maak het meteen schoon.

Maak een schoonmaakplan

Geen excuses meer. Houd een dagboek bij en plan uw schoonmaakactiviteiten. Op maandag Stofzuigen en afvegen, op dinsdag de badkamer schoonmaken, op woensdag de ramen wassen, enzovoort.

Hints:Train alle gezinsleden. Kinderen op leeftijd kunnen bijvoorbeeld afval of waterbloemen buiten zetten. Partners kunnen op hun beurt het stof van de planken en kasten vegen.

odpadky

we stellen het schoonmaken vaak uit omdat we ons voorstellen dat het lang zal duren. Maar 1 dag 15 minuten is ook belangrijk. Je hoeft geen tijd te besteden aan schoonmaken. U kunt de gootsteen wassen of het toilet in 15 minuten schoonmaken. Als het goed voor je is, verdeel het schoonmaken dan in kleine stukjes.

snel schoonmaken voor een bezoek

niemand houdt van onaangekondigde inspecties. Wat doe je als ze bellen en zeggen dat ze onderweg zijn, en je hebt maar een paar minuten om op te ruimen? Ontspan je. Verzamel eerst alle borden en zet ze in de gootsteen of vaatwasser. Als de 2e stap, veeg de tafel waarop u koffie serveren. Zorg ervoor dat je een gratis hanger hebt voor het opbergen van jassen en mantels. Binnen een minuut, nog steeds het toilet wassen, kan het bezoek rinkelen.

Tip: steek een geurkaars aan, waardoor een gevoel van gezelligheid en comfort ontstaat

Related Post

PreppersPreppers

de naam prepari komt van het Engelse woord preppers (ready). De beweging begon in de Verenigde Staten en, zoals de naam al doet vermoeden, zijn haar leden toegewijd aan de