Metakittrun Gezondheid gezond haar, lange geest

gezond haar, lange geest

gezond haar, lange geest post thumbnail image


de basis van gezond haar is natuurlijkgrondige verzorging, te beginnen met wassen, drogen, maar ook gerelateerd aan voeding en natuurlijk de producten die je elke dag gebruikt.

blondýna v tílku

meestal hangt het wassen van haar af van de lengte van het haar en de structuur ervan.
fijn haarvaker geolied danGroverofnatuurlijk krullend haar. Als je bijvoorbeeld een pony hebt, ben je misschien gewend om je haar bijna elke dag te wassen, omdat het voornamelijk van de wortels komt en het hoofd dit feit het meest voelt.
in het algemeenmoet de regelmaat van het wassen van je haarafhangen van je gevoelens en ervaringen.
frequente reiniging kan leiden tot een snellere vetretentie. Bijvoorbeeld als u geen belangrijke acties plant en bereid bent om een droogshampoo te gebruiken in een noodgeval. Bovendien zal natuurlijk vet paradoxaal genoeg je haar een beetje voeden en voordelen opleveren. Het is het meest natuurlijke masker dat je ze kunt geven.

vermijd bij het wassen van haar extreme temperaturen vanwatertemperatuur. Te koud water zal het vet in je haar niet oplossen, maar warm water zal de talgklieren over-activeren–was je haar met warm water.
na het gebruik van shampoo en conditioner kun je je haar een keer spoelen met ijswater voordat je het met een handdoek wikkelt – dit zal de haarwortels sluitenen het haar zijdezacht maken.
dlouhé vlasy blondýny

laat je haar na het wassen niet lang op een handdoek liggen om het te drogen.

het ideaal is om je haar voorzichtig te kammen nadat je het in een handdoek hebt gewikkeld– maar probeer het haar niet te beschadigen en trek nooit te veel – het haar is het kwetsbaarst als het nat is. Knijp dus niet te veel na het wassenof wikkel het met onmiddellijk vastgeklemde knoedels.

slaap in de regel niet met nat haar. Naast het gewicht van je hoofd op een kussen leggen en \’s nachts verstikken en stomen, heb je een vreemd gevormd kapsel en alsof je je haar\’ s avonds helemaal niet hebt gewassen

als je tijd hebt, is de beste optienatuurlijk om je haar te drogenen het vrij te laten drogen. Als je echter gedwongen wordt een föhn te gebruiken, houd dan voldoende afstandvan je hoofd en voorkom dat je overschakelt naar een blaasgraad die te heet is. Probeer voedende oliën te gebruiken voordat je je haar droogt met een föhn, zodat het haar deze warmtebelasting aankan.

gebruik bij het kammeneen geschikte borstelに om het haar over de hele lengte goed te luchten. Lang haar wordt het beste gekamd vanaf de uiteinden, wanneer je geleidelijk van de onderkant naar het hele hoofd kunt gaan.

als je haar niet de gewenste vorm heeft na de algehele styling, heb je besloten omhaarsprayte gebruiken,kam het dan niet de hele dag door met een kam, エール was het vastzittende haar vooraf met water om alle vuil tegelijkertijd kwijt te raken.

preventie van broos, beschadigd haar kan natuurlijk elke dag worden gedaan–met behulp vaneen geschikt dieet. In goede gezondheid, Proost. Zorg er daarom voor om bladgroenten,fruit, noten、zaden、als je kunt van courseいred vlees、eieren consumeren.

.

Related Post

Jezte zdravěJezte zdravě

v dnečnídobý se soustředíme na zdravéstravování. Chtěli bychom si připravovat pokrmy,které jsou vhodné pro nače zdraví. Nykdy(ニョクディ)。bohušelnechutnají。し 。い。 。 Zkuste vyzkoušet sóju luštinatou. Jedná se o nejstarčí kulturní plodinu,která se