Metakittrun Tuin en huis de tuin in de winter laten slapen

de tuin in de winter laten slapen

de tuin in de winter laten slapen post thumbnail image


iedereen zou willen dat hij in de buurt van zijn woning was, tenminste een beetje mooi. Om dit te doen, gebruiken we meestal groene en natuurlijke elementen in onze tuin. Maar om deze uitstraling van onze woningen te behouden, moeten we aanzienlijke inspanningen leveren, vooral tijdens de koude maanden.
Allereerst wordt aanbevolen om te beginnen met een gazon dat moet worden gemaaid tot een hoogte van 2-5 centimeter. Dat wil zeggen, zorgvuldig graven uit gevallen bladeren, stukjes schors, gevallen twijgen rond bomen en struiken. Al deze dingen kunnen later of eerder worden gebruikt voor compost of voor overwintering.
vřes v truhlíku
struiken en kleine struiken afkomstig uit Azië hebben meer zorg nodig. Het is het beste om afvalproducten te gebruiken die van natuurlijke materialen zijn gemaakt. De gevallen bladeren van de boom kunnen de perfecte isolatie van de aarde creëren, het bevriezen van de aarde en wortels voorkomen, bovendien onnodige verdamping van water voorkomen. Onder andere ontbindt al deze natuurlijke stof verder en bevordert de vorming van humus, wat de vruchtbaarheid van de bodem radicaal verhoogt.
We moeten blijven letten op de dozen die in de zomer meestal ramen en balkons in alle verschillende kleuren versieren. Helaas hebben zomerplanten ons verlaten met het verschijnen van bevroren vorst, maar wanhoop niet, we kunnen ze nog steeds in compost gebruiken. In plaats daarvan kun je bijvoorbeeld een zeer winterharde heide of sierkool planten. Om een decoratie te maken die de winter meegaat, kunt u bijvoorbeeld verschillende steentjes of kegels en kegels van verschillende coniferen gebruiken.
z poloviny opadaný strom
voor het einde van de herfst moeten we ook onthouden dat we zorgen voor de gereedschappen die voor onze tuin zorgen. Harken, scharen en zelfs diverse borstelsnijders zijn geschikt voor een grondige reiniging. Het is goed om ervoor te zorgen dat alle Tuingereedschap droog wordt opgeslagen, om ons niet te snijden voor de winter of de houten handgrepen te buigen.
als je deze paar tips volgt, kun je je tuin ook in de wintermaanden mooi houden.

Related Post