Metakittrun Beleid recht en politiek

recht en politiek

recht en politiek post thumbnail image


politiek. Soms haat ik het woord. Soms is het zo politiek dat je het niet eens kunt horen. Of hou je van politiek? Natuurlijk dwing ik mezelf niet om van politiek te houden of naar politieke dingen te luisteren of iets dergelijks, of het aan iemand te vertellen. Dit is niets slechts. Ik zei ook tegen mezelf dat ik liever helemaal niet naar politiek zou luisteren, Ik zou geen politiek op TV kijken. Maar er is een paradox, en het grappige was dat mijn grootmoeder me ooit een boek over politiek gaf, en je kunt je niet voorstellen hoe ik erdoor werd ontspoord. Wat was de schok voor mij?

Někdy je politika k smíchu.

dus ik raakte een beetje geïnteresseerd in politiek en dacht dat het misschien het beste zou zijn als ik op de hoogte kon blijven. De politiek van vandaag is erg moeilijk. Weet je wat er zo raar is aan politiek? Het verandert allemaal van dag tot dag, Soms is het dat niet, soms verandert de politiek niet van dag tot dag, soms verandert het van minuut tot minuut. En ik maak geen grapje. En ik overdrijf niet. Het beleid is zodanig dat mensen die er daadwerkelijk zijn geen tijd hebben om steeds opnieuw goed na te denken en verschillende andere instructies, wetten, enz.te registreren.

Bez politiky se svět neobejde.

Want het begint allemaal langzaam weer te veranderen. begrijp je? Dit is een complete ramp. Ik begrijp niet hoe iemand dit kan verzinnen. Ik begrijp niet hoe iemand de wet elke dag kan veranderen. Wist je dat dit gebeurde? Het maakt me echt aan het huilen! Ik zweer vaak over politiek, maar aan de andere kant wil ik weer huilen. Hoe komen politici aan dit alles? Is dat helemaal niet normaal? Ik vind dit helemaal niet leuk. Ik wou dat ik een wet kon bedenken die normaal zou zijn. Ik zou zeggen dat als ik een wet moest maken, ik plotseling een wet zou maken die niet kan worden veranderd. 

Related Post