Preppers

Preppers post thumbnail image


de naam prepari komt van het Engelse woord preppers (ready). De beweging begon in de Verenigde Staten en, zoals de naam al doet vermoeden, zijn haar leden toegewijd aan de voorbereiding op verschillende rampen. Er is een gezegde dat de beschaving wordt verdeeld door 3 gangen voedsel uit chaos, het is genoeg voor de meerderheid van de bevolking om te worden gedwongen om te verhongeren voor 1 dag, alle repressie en regels zullen instorten, de rechtsstaat zal worden vervangen door sterkere rechten, en iedereen zal worden gedwongen om voor zichzelf te zorgen.
Samopal mp 40
als we even kunnen stoppen en bedenken hoe gemakkelijk dit kan gebeuren, is de elektriciteit genoeg om een paar dagen te stoppen met werken, na een paar uur zullen mensen beginnen te sterven in de operatiekamer, in de lift, de winkels zullen niet open gaan en hoogstwaarschijnlijk de volgende dag zullen plunderen mensen zullen het vertrouwen verliezen in de politiestaat in het Westen wordt geregeerd door bendes. En dit is slechts een paar dagen van wereldwijde stroomuitval, vergeleken met wat er gebeurt in het geval van nucleaire conflicten en wereldwijde natuurrampen, is het slechts een zwak afkooksel. Maar het hoeft niet zomaar een oorlog of een natuurramp te zijn, het economische systeem zou kunnen instorten, de Europese Unie zou failliet gaan, de staat zou stoppen met het betalen van pensioenen en salarissen aan ambtenaren, er zouden rellen plaatsvinden, de levering van drinkwater en voedsel zou instorten, en nog veel meer. Daarom belijdt de taxidermist het wachtwoord – water, voedsel, onderdak, wapens en munitie. Dit weerspiegelt nauwkeurig de prioriteiten in geval van een ramp.
de beweging heeft de afgelopen jaren wereldwijd aan populariteit gewonnen, en sommigen nemen het dodelijke ding serieus en verwachten echt dat de beschaving binnen een paar jaar instort.Voor anderen is het een hobby, een hobby om in de natuur te komen, te leren hoe je drinkwater kunt krijgen uit vervuilde rivieren in een noodgeval, noodopvang in bossen te bouwen en zelfs langdurige bewoonbare schuilplaatsen.
Město v rozvalinách
bijvoorbeeld, alfa en omega in de eerste dagen van overleven in de natuur zijn goede messen. Elke prepper of survivalist zal je vertellen dat het een universeel hulpmiddel is voor verdediging, bereiding van voedsel, snijden van gechipte plakjes, werken met hout, dienovereenkomstig moet het eruit zien, roestvrij staal,groot mes volledige Tangconstructie (onthoud dat het mes is gemaakt van één stevig stuk staal het is belangrijker dat het universeel is en, indien mogelijk, onverwoestbaar, wat bijvoorbeeld het vouwmes uitsluit, omdat de bewegende machineonderdelen altijd het zwakke punt van het gereedschap zijn en het beste, omdat het gereedschap altijd een gereedschap is. Er zijn zelfs kwaliteit degenen.
Vojenský nůž
zelfs een slecht mes is beter dan zonder mes. Met dezelfde zorg en vindingrijkheid benadert de taxidermist alle hulpmiddelen die zullen helpen om te overleven.

Related Post